Stukadoorswerk bij nieuwbouw

Glad pleisterwerk

Wat is dan de beste wandafwerking voor de muren en plafonds in een nieuwbouwhuis of -bedrijfspand? Een nieuwbouwpand werkt vaak nog. Dat betekent dat de constructie nog een klein beetje beweegt en vervormt, bijvoorbeeld door veranderingen in de temperatuur en de luchtvochtigheid. De harde stuclaag kan hierdoor op plaatsen scheuren of beschadigen. Het is dus verstandig om een afwerking te kiezen die makkelijk te herstellen is, zoals glad pleisterwerk.

Spuitwerk

Bij nieuwbouw is het gebruik van gips voor het stucwerk niet altijd verstandig. Gips is na het aanmaken erg nat, op de toch al vochtige bouwmuren. Bovendien droogt het erg hard op, waardoor het vrij snel beschadigd in een nieuwbouwpand dat nog werkt. Er bestaan speciale soorten flexibel spuitwerk, die het ontstaan van scheurtjes in uw muren en plafonds beter opvangen.

Spuitwerk of spackspuiten is het met een spuitmachine, onder hoge druk, aanbrengen van een pleisterlaag op uw muren of plafond. Dit geeft een snel resultaat tegen een aantrekkelijke prijs. En we brengen het stucwerk dan direct in de door u gewenste kleur of structuur aan. U hoeft niet meer te schilderen en uw wanden zijn gelijk helemaal afgewerkt.

Stucwerk bij nieuwbouw: heldere planning en kosten

Neemt u contact met ons op om kennis te maken, dan komen we eerst bij u langs om te bekijken wat er precies moet gebeuren. We adviseren u graag over welk stucwerk het beste past bij uw stijl en de functie van de ruimte. Daarna ontvangt u een vrijblijvende offerte. We proberen daarin zo precies mogelijk aan te geven wat de kosten zijn en geven u direct een voorlopige planning.

Ook tijdens de uitvoering houden we u steeds op de hoogte van de planning, de werkzaamheden en het budget. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en wordt de overlast zo veel mogelijk beperkt.