Kontakt
Slootjes Afbouw B.V.
Aanschot 87
5629 GZ Eindhoven
Homepage:www.slootjesafbouw.nl
Telefoon:06-53334696
Fax:

Dé stukadoor in Eindhoven en omstreken

Op zoek naar de perfecte afwerking van uw nieuwbouw of verbouwing? Als stukadoor in de regio Eindhoven helpen wij u graag bij de grote én kleine stukadoorsklussen in en om uw huis of bedrijfspand. Welke stijl u ook kiest, met ons bent u verzekerd van vakwerk, professioneel advies en, ook niet onbelangrijk, een leuke samenwerking.

We denken met u mee

Of u nu wel of niet precies weet wat u wilt, wij denken graag met u mee. Er is namelijk veel keuze in stijlen en wat u kiest heeft natuurlijk invloed op de uitstraling van uw huis of bedrijfspand.

Glad pleisterwerk geeft een andere sfeer dan sierpleister. En betonlook ziet er weer heel anders uit dan spuitwerk, schuurwerk of andere typen afwerking. Uiteraard kunnen we u voorbeelden laten zien, van stucwerk binnen én buiten, zodat u ziet wat het effect van de verschillende stijlen is.

Stucwerk voor ieder budget

Er zijn mooie stucwerk-afwerkingen mogelijk voor ieder budget. Spackspuiten geeft bijvoorbeeld een snel resultaat tegen een aantrekkelijke prijs. En we brengen dat direct in de door u gewenste kleur aan, zodat u niet meer hoeft te schilderen.

Wilt u de muren of plafonds wel (laten) schilderen of behangen, dan brengen we een laag pleister aan zodat een vlakke wand ontstaat. Daarmee heeft u dan de perfecte ondergrond voor het behangen of sauzen van de muur of het plafond. Met sierpleister kunt u kiezen voor verschillende structuren, schuurwerk geeft een unieke uitstraling. Zo heeft ieder type stucwerk zijn voordelen. Hecht u bijvoorbeeld veel waarde aan een gezond binnenklimaat, dan is leemstuc een goede keuze. Leemstuc bestaat volledig uit natuurlijke materialen.