Kontakt
Slootjes Afbouw B.V.
Aanschot 87
5629 GZ Eindhoven
Homepage:www.slootjesafbouw.nl
Telefoon:06-53334696
Fax:

Stukadoorswerk bij een verbouwing

Niets zo fijn als tijdens een verbouwing het eindpunt bereiken. U heeft misschien wel weken (of maanden) in het stof en het lawaai gezeten en nu is het bijna af. Wij helpen u graag om het resultaat boven uw verwachting af te werken, zodat al die plannen die u al die tijd had, samenkomen tot een prachtig resultaat.

Als stukadoor in de regio Eindhoven staan wij garant voor professioneel advies en vakwerk, of het nou gaat om een grote of kleine klus. Meteen zien wat we kunnen? Bekijk hier dan onze referenties.

Verbouwing van een huis of bedrijfspand

Veel stijlen, veel mogelijkheden

Of u nu uw wanden en/of plafonds wilt laten stuken, u heeft allerlei mogelijkheden om een geheel eigen stijl te geven aan de ruimte. Glad pleisterwerk heeft een andere uitstraling dan sierpleister. En betonlook ziet er ook weer heel anders uit dan spuitwerk, schuurwerk of andere typen afwerking.

Uiteraard kunnen we u voorbeelden tonen, zodat u ziet wat het effect van de verschillende stijlen is. We doen dat graag tijdens een vrijblijvende kennismaking. Ook een offerte is altijd vrijblijvend.

Stucwerk voor ieder budget

Door de verschillende manieren van werken zijn er mooie stucwerk-afwerkingen mogelijk voor ieder budget. Spackspuiten geeft bijvoorbeeld een snel resultaat tegen een aantrekkelijke prijs. En we brengen het stucwerk dan direct aan in de door u gewenste kleur aan, zodat u niet meer hoeft te schilderen.

Wilt u de muren of plafonds wel (laten) schilderen of behangen, dan brengen we alleen een laag pleister aan zodat een vlakke wand ontstaat. Daarmee heeft u dan de perfecte ondergrond voor het behangen of sauzen van de muur of het plafond. Met sierpleister kunt u kiezen voor verschillende structuren, schuurwerk geeft een unieke uitstraling. Zo heeft ieder type stucwerk zijn voordelen.

Brand-, vocht- en geluidwerend

Wat misschien minder bekend is dan de esthetische waarde van stucwerk, is dat stucwerk ook een vocht- en brandwerende functie heeft. We kunnen met het juiste stucwerk zelfs zorgen voor een prettige akoestiek in uw ruimte. Afhankelijk van de functie van de verschillende ruimtes in uw huis of bedrijfspand adviseren we u graag over de mogelijkheden.

Geen verrassingen achteraf

Gaan we voor u aan het werk, dan zorgen we dat we goed met u blijven communiceren. Zodat u weet wanneer we komen, welk werk we wanneer af willen hebben en of alles volgens plan verloopt. Verandert er iets als we al bezig zijn, bijvoorbeeld door nieuwe inzichten van uw kant, dan denken we met u mee. U kunt altijd rekenen op ons professionele advies en bij veranderingen die invloed hebben op de prijs nemen we u hier ook direct in mee. We willen te allen tijde voorkomen dat u achteraf voor verrassingen komt te staan.